Geachte belangstellende,

Dit deel van de website is niet alleen bedoeld om de aandacht op onze producten te vestigen, maar ook om uw vragen te beantwoorden op het gebied van olie, motoren, hydraulische systemen en olieverwarming. U vraagt, wij geven de antwoorden.
Om te beginnen stellen wij u echter graag aan ons product voor:
Het TRABOLD filter is een gepatenteerd precisiefilter met een dusdanige goede invloed op de verandering van de olie als gevolg van gebruik, dat het gebruikelijke olie verversen niet meer nodig is. Het TRABOLD filter is het eerste fijnfilter voor uw olie dat de olie zowel radiaal als axiaal filtert. Verder is het filterelement zelf ontworpen om te werken op onderdruk in plaats van overdruk, waardoor het bestand is tegen de hoogst mogelijke werkdrukken. Er worden uitstekende filterprestaties bereikt, het filterelement heeft een lange levensduur en het volume van het filter is tot een minimum teruggebracht. Het TRABOLD filtersysteem bestaat uit een gepatenteerd filterhuis en het gepatenteerde TRABOLD filter.
Met het TRABOLD filter is het zelfs mogelijk de motorolie te veredelen. De olie krijgt een substantieel beter smerend vermogen en is beter bestand tegen hoge temperaturen dan nieuwe olie. Met een TRABOLD filter bespaart u niet alleen geld, maar bewijst u ook het milieu een goede dienst. Bij personenauto's zijn de kosten van een TRABOLD filter al na vier of vijf olieverversingen terugverdiend, want die verversingen zijn niet meer nodig.

Het filter

Toelichting op de werking van het Trabold filter

Kostenbesparing

Klanten

Tevreden klanten van het TRABOLD filter.

Contact

FAQ